Dobrodošli!
SRB: +(381) 64 411 4119
AT: +(43) 660 255 0 288
office@mobilexeurope.com
mobilex@europe.com

Kontakt

Ukoliko imate pitanja pisite nam, a mi ćemo biti tu za vas.

KONTAKTIRAJTE NAS

  captcha

  Polja koja morate popuniti su označena sa *

  KONTAKT INFORMACIJE

  SRB: +(381) 64 411 4119
  AT: +(43) 660 255 0 288
  Novi Pazar 36300
  Borski Kej 53

  Podrška

  Zbog učestalih napada na sajt primenili smo novi sistem blokade login-a na sajt. Ovaj sistem nije namenjen da blokira vama pristup ali zbog nekog razloga (previse puta ukucana pogrešna šifra, sumljivi email nalog itd.) može se i vama desiti da nemožte pristupiti sajtu. Unapred se izvinjavamo na svim poteškoćama koje možete doživeti, i za sto brže rešenje problema kontaktirajte nas na podrska@mobilexeurope.com

  Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ”Moj Nalog”. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.

  U ovom slučaju, potrebno je da nam u roku od 45 minuta nakon poslate porudžbine pošaljete e-mail u kome ćete naznačiti koja je greška u pitanju i obavestiti nas da poništimo narudžbinu. Tada će ista biti stornirana.

  Na login strani izaberite “Zaboravili ste lozinku” i unestite mail vašeg naloga, na datu email adresu primicete mail sa uputstvima za postavljanje nove šifre. Ako niste primili mail proverite spam folder vašeg email naloga, u zavisnosti od email servisa može biti oznacen kao spam. Ako jos uvek niste primili mail kontaktirajte na na podrska@mobilexeurope.com

  Posle naručivanja željenog proizvoda vaša pošiljka ce biti poslata prvog sledeceg radnog dana, od tog trenutka pošiljci ce trebati 1’2 radna dana da stigne do vas zavisno od kurirske službe.

  Šifru možete promeniti na strani Moj nalog u kategoriji detalji naloga.

  U slučaju da ne unesete kurirsku službu mi ćemo izabrati najpovoljniju za vašu poručbinu.

  Da bi ste kupovali u Mobliex prodavnici nije potrebno da imate kreiran nalog.